Kaikki mitä mainostuotantoon ja tulostamiseen tarvitaan

SIGNCOM NEWS

 

edp-awards.png

 

EDP Awards 2024 - Mimakin laitteille jälleen palkintoja

Mimakin tulostimille on jaettu tunnustusta. EDP Awards 2024- kilpailussa pärjäsivät Mimaki uutuudet UJV100-160Plus UV-tulostin ja TxF-sarjan DTF-tulostimet: TxF150-75 ja TxF300-75. Tulostimet sijoittuivat European Digital Press Associationin kilpailussa kärkeen kahdessa kategoriassa. Nyt 17. kertaa jaetut EDP Awards -palkinnot jaetaan digitaalisen painoteollisuuden innovatiivisille tuotteille, jotka on valinnut riippumattomista alan asiantuntijoista ja toimittajista koostuva EDP:n tekninen komitea.

Mimaki UJV100-160Plus - voittaja ’Paras rullalta rullalle -tulostin alle 170 cm’ -kategoriassa.

UJV100-160Plus LED UV -tulostin takaa huipputason tulostusjälkeä kaikilla nopeuksilla. Tulostimen teknologia helpottaa korkean tulostuslaadun ylläpitämistä sekä vähentää manuaalisia toimintoja. Energia- ja materiaalitehokkuuden lisäksi tulostimen uusi teknologia mahdollistaa prosessien kehittämisen, mikä voi johtaa tuottavuuden nousuun.

Mimaki TxF150-75 ja TxF300-75 – DTF-tulostimet - voittaja ’Paras siirrettävä tekstiilitulostin’ kategoriassa.

Mimakin TxF-sarjan tulostimet ovat saavuttaneet nopeasti suosiota vakauden ja luotettavuutensa ansiosta. Kategorian voittajaksi nousikin odotetusti Mimakin TxF-sarjan DTF-siirtokuvatulostimet: TxF150-75 ja TxF300-75. Raadin vakuutti Mimakin edistyksellinen suoriutuminen DTF-tulostimia yleisesti vaivaavissa ongelmissa.

Mimakin tulostimien PICT-pilvipalvelu ja MRA- etäkäyttöohjelma auttavat asiakkaita alentamaan käyttökustannuksia ja laajentamaan mahdollisuuksia. Kestävyydestä on nousemassa tärkeä vaikuttaja, joka muokkaa painoteollisuutta myös pidemmällä aikavälillä. Mimakin palkitut tulostimet käyttävät myös GreenGuard Gold -sertifioituja värejä, jotka tukevat niin ympäristöön liittyviä kuin terveysvaatimuksiakin.

 

 

Bannerit ilman PVC:tä

PVC:lle on vihdoin tarjolla kestäviä, ekologisia vaihtoehtoja, joiden hinta-laatusuhde pesee perinteiset mennen tullen. Kavalan valikoimasta löytyvät niin frontlit-, wallcover- ja roll-up -materiaalit kuin 2-puoleiset blockout-materiaalitkin. Kankaanomaisten materiaalien ulkonäkö ja ominaisuudet ovat PVC:tä laadukkaampia ja samalla ne ovat lujempia ja kevyempiä (18-40%). Hyvän veto- ja repäisylujuuden lisäksi tuotteiden tulostusjälki on erinomainen. Materiaalit myös pysyvät suorana eli tuote ei käpristy tulostettunakaan.

Kavalanin materiaalit ovat PVC-vapaita, tuotteissa on vesipohjainen pinnoite, materiaalit eivät myöskään sisällä ftalaatteja tai muita haitalliseksi luokiteltuja kemikaaleja, jolloin materiaali voidaan kierrättää tai hävittää tavanomaisen polttokelpoisen jätteen mukana. Lisäksi tuotteiden valmistuksessa käytetään vähemmän vettä ja energiaa verrattuna perinteisten banderollimateriaalien valmistukseen. Kavalan pyrkii PVC-vapaiden tuotteiden tarjonnalla välttämään jätettä ja materiaalien tuhlausta

Tutustu tästä Kavalan tuotteisiimme

Pyrimme aina varmistamaan tiedot, jotka koskevat ​​tuoteiden, kuvien ja varastossa olevien tuotteiden tilannetta. Emme kuitenkaan vastaa puutteellisista tai virheellisistä tiedoista.