Kaikki mitä mainostuotantoon ja tulostamiseen tarvitaan

SIGNCOM NEWS

Bannerit ilman PVC:tä

PVC:lle on vihdoin tarjolla kestäviä, ekologisia vaihtoehtoja, joiden hinta-laatusuhde pesee perinteiset mennen tullen. Kavalan valikoimasta löytyvät niin frontlit-, wallcover- ja roll-up -materiaalit kuin 2-puoleiset blockout-materiaalitkin. Kankaanomaisten materiaalien ulkonäkö ja ominaisuudet ovat PVC:tä laadukkaampia ja samalla ne ovat lujempia ja kevyempiä (18-40%). Hyvän veto- ja repäisylujuuden lisäksi tuotteiden tulostusjälki on erinomainen. Materiaalit myös pysyvät suorana eli tuote ei käpristy tulostettunakaan.

Kavalanin materiaalit ovat PVC-vapaita, tuotteissa on vesipohjainen pinnoite, materiaalit eivät myöskään sisällä ftalaatteja tai muita haitalliseksi luokiteltuja kemikaaleja, jolloin materiaali voidaan kierrättää tai hävittää tavanomaisen polttokelpoisen jätteen mukana. Lisäksi tuotteiden valmistuksessa käytetään vähemmän vettä ja energiaa verrattuna perinteisten banderollimateriaalien valmistukseen. Kavalan pyrkii PVC-vapaiden tuotteiden tarjonnalla välttämään jätettä ja materiaalien tuhlausta

Tutustu tästä Kavalan tuotteisiimme

Pyrimme aina varmistamaan tiedot, jotka koskevat ​​tuoteiden, kuvien ja varastossa olevien tuotteiden tilannetta. Emme kuitenkaan vastaa puutteellisista tai virheellisistä tiedoista.