UCJV

Mimaki UCJV150 Signcom
Mimaki UCJV300 Signcom

Tekniset tiedot

Valmistaja
Tulostustekniikka
LED UV -tulostin
Max. median leveys
162 cm
Tulostustekniikka
LED UV -tulostin
Max. median leveys
162 cm

UCJV

Kaikki herkut samassa koneessa

UCJV-sarja on ainutlaatuinen, sillä se yhdistää LED UV -kuivauksen, automaattisen muotoon leikkauksen, uskomattoman laadun, valkoisen värin, ympäristöystävällisyyden ja edulliset käyttö- ja hankintakustannukset.

Integroitu leikkaus

Integroitu muotoon leikkaus mahdollistaa erilaisten leikkausta vaativien tuotteiden valmistamisen automaattisesti yhdellä ajolla. Leikkaus on välitön, sillä UV-värit eivät vaadi kuivumisaikaa.

Valmis käytettäväksi välittömästi

UV-värien kuivatus tapahtuu välittömästi tulostamisen yhteydessä, jolloin lähes kaikki materiaalit voidaan tulostaa samalla profiililla. Tämä helpottaa värinhallintaa ja tuotteet ovat välittömästi käyttövalmiita.

Valkoinen väri lisää arvoa

Mm. lasirakentaminen ja ikkunamainonta lisäävät tarvetta valkoiselle värille. Peittävä valkoinen väri tuo uuden ulottuvuuden niin läpinäkyvien kuin värillistenkin materiaalien tulostamiseen. Esimerkiksi kirkkaan kalvon molemmin puolin voidaan tulostaa kaksi eri kuvaa.

Tulostuksen kerroksellisuus

Neljän kerroksen ajaminen päällekkäin - esim. väri, musta, valkoinen, väri - tekee mahdolliseksi luoda kerroksellisia kuvia ja taustavalaistuja sovelluksia. Katso sivuiltamme lisää Night&Day-ominaisuudesta.

Ympäristön ystävä

Tulostin on Greenguard Gold -sertifioitu, värit ovat ympäristöystävällisiä ja laitteen energian kulutus on erittäin pieni, sillä LED UV -lamppujen energian kulutus on pieni, eivätkä ne kehitä lämpöä.

Käyttökustannukset ja hinta

Laitteen hankintahinta on edullinen ja käyttökustannukset matalat. LED UV -värien kulutus on pieni, laitteen energian kulutus vähäinen ja hukkavärin määrä olematon, jolloin tulostuksen neliökustannus on selvästi perinteistä tulostusta edullisempi.

Uudet värit

Uudet LUS-170 värit ovat sekä mekaanisesti että kemiallisesti erittäin kestäviä. Ne soveltuvat lähes kaikille materiaaleille muovikalvoista kankaisiin. Venyvyytensä ansiosta väri soveltuu varauksin esim. autojen yliteippaukseen, eikä se murru jälkikäsiteltäessä.

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta
Product variation