Mimaki-uutuus kaikilla herkuilla

13.9.2017 16:55

TULOSTIMET SEIS! Mimaki on tuonut markkinoille täysin uusia mahdollisuuksia avaavan tekniikan. Mimaki UCJV-sarja on monikäyttöinen ja edullinen hankinta.

 

Edulliset hankintakulut

Aiemmin UV-rullatulostimet ovat olleet huomattavan kalliita ja ne ovat jääneet monen yrityksen ulottumattomiin. Mimaki UCJV-tulostinsarja pääsee hinnallaan muiden rullatulostimien kanssa samalle viivalle.

 

Monikäyttöisyys

Alhaisesta kuivauslämpötilasta, LED UV -väritekniikasta ja automaattisesta muotoonleikkauksesta johtuen UCJV-tulostin on esim. lateksi- tai liuotinkonetta monikäyttöisempi. UV-värien tarttuvuus erilaisiin pintoihin on myös omaa luokkaansa. Näin ollen koneella voi tulostaa monipuolisen valikoiman kankaita tai pinnoittamattomia- ja lämpöherkkiä materiaaleja. Usean värikerrosten ajaminen päällekkäin ja vakiokokoonpanoon saatava valkoinen väri mahdollistavat esim. Night&Day-ominaisuuden ja monipuolisten ikkunatulosteiden tuottamisen tähän kasvavaan markkinaan.

 

Välitön jälkikäsiteltävyys

UV-väripinta on heti kuiva, joten se voidaan leikata, asentaa, jälkikäsitellä tai vaikkapa laminoida ilman odotusaikoja. Väripinnan mekaaninen kesto on erinomainen ja värit kestävät hyvin ilman laminointia erilaisia kemikaaleja ja liuottimia.

 

Alhaisemmat käyttökustannukset

UV-värien haihtuva komponentti on olemattoman pieni, sillä UV-kuivatus muuttaa värin olomuotoa kemiallisesti. Kilpailevissa tekniikoissa väristä saattaa haihtua yli puolet. Näin ollen värin kulutus on totuttua alhaisempi ja värikerros ohut, minkä lisäksi LED UV-lamput eivät kehitä lämpöä ja sähkön kulutus on minimaalinen. Energiaa säästyy, ympäristö kiittää.

 

Online-leikkuu

Kuten Mimakin CJV-liuotintulostimet, myös UCJV-tulostimet sisältävät leikkurin. Jätä työsi tulostumaan työpäivän päättyessä ja halutessasi kone myös leikkaa kuvat tulostamisen jälkeen – täysin automaattisesti. Laite on varustettu uudella ID Cut -toiminnolla, joka tunnistaa työt viivakoodin perusteella. Tämä nopeuttaa ja automatisoi useampien töiden leikkaamista.

 

Uudet värit

Mimakin uusi LUS-170 -väri on voimakas ja väriavaruudeltaan laaja LED UV -väri, joka venyvyytensä ansiosta käy myös autoteippauksiin ym. joustavaa väriä vaativiin sovelluksiin. Myös erittäin peittävä ja edullinen valkoinen väri on optio, joka sisältyy vakiokokoonpanon hintaan.

 

Korkea laatu ja helppokäyttöisyys

Kaikissa uusissa Mimakin tulostimissa on kosolti automaattista laadunvalvontaa ja operaattorin työtä helpottavaa automatiikkaa. Muuttuva pisarakoko, stokastinen häivytystekniikka, automaattinen suutinten skannaus ja -puhdistus takaavat korkean tasaisen laadun myös koneen jäädessä tulostamaan ilman valvontaa esim. yli yön.

 

Hinta ja toimitusaika

Pyydä tarjous ja sovi esittelystä!


Takaisin