Esittely

Signcom on graafisen alan tuotantolaitteiden ja materiaalien maahantuoja. Myymme erikoispainamisen laitteet, materiaalit, värit, ohjelmistot ‒ kaiken mitä mainostuotantoon ja tulostamiseen tarvitaan.

Arvoihimme kuuluvat ammattimaisuus, luotettavuus, joustavuus ja reilu hinnoittelu. Tavoitteemme on olla Suomen luotettavin visuaalisen viestinnän laitteiden, -materiaalien ja ohjelmistojen maahantuoja, joka tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisen teknisen tuen ja ammattitaitoisen huollon. Osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme omaa teknisen, merkkikohtaisen asiantuntevuuden ja korkean asiakaslähtöisen palvelun.

Signcom Oy toimii yrittäjävetoisesti, mutta kuuluu samalla kansainväliseen Igepa-ryhmään. Tämä antaa toiminnallemme ison kansainvälisen yrityksen tuen ja kansainväliset päämiessuhteet, mutta jättää tilaa paikalliselle päätöksenteolle. Tämän yhteistyön tavoitteena on luoda Suomessa toimivaa asiakasta parhaiten palveleva kokonaisuus.

Teemme yhteistyötä ryhmämme yhtiöden kanssa ja tästä johtuen pystymme 1-2 vuorokauden toimitusajalla toimittamaan materiaaleja maailman laajimmasta valikoimasta visuaalisen viestinnän alalla.